Databeskyttelseserklæring
Beskyttelse af personlige oplysninger på websiden
Generelle oplysninger
Følgende noter giver et simpelt overblik over, hvad der sker med dine personlige oplysninger, når du besøger vores hjemmeside. Personlige data er alle data, der personligt identificerer dig.
Detaljerede oplysninger om emnet for databeskyttelse findes i vores privatlivspolitik, der er anført under denne tekst.

Generelle oplysninger og obligatoriske oplysninger
Privatlivspolitik
Operatørerne af disse sider tager beskyttelsen af ​​dine personlige data meget alvorligt. Vi behandler dine personlige data fortroligt og i overensstemmelse med de lovbestemte databeskyttelsesbestemmelser og denne privatlivspolitik.
Hvis du bruger denne hjemmeside, vil forskellige personoplysninger blive indsamlet. Personlige data er data med hvilke De kan identificeres personligt. Denne fortrolighedspolitik forklarer, hvilke oplysninger vi indsamler og hvad vi bruger det til. Hun forklarer også hvordan og til hvilket formål der sker.
Vær opmærksom på, at dataoverførsel via internettet (f.eks. ved kommunikation via e-mail) kan have sikkerhedsproblemer. En fuldstændig beskyttelse af data fra adgang fra tredjeparter er ikke mulig.

Bemærkning til det ansvarlige organ
Den ansvarlige databehandlingsenhed på denne hjemmeside er:
Manfred Werner
Blandebjerg 5
5900 Rudkøbing / Danmark
Telefon: +45 62 57 23 16
E-mail: info@det-lille-kunstvaerksted.dk

Ansvarlig enhed er den fysiske eller juridiske person, der alene eller i samråd med andre beslutter om formål og midler til behandling af personoplysninger (såsom navne, e-mail-adresser mv.).

Tilbagekaldelse af dit samtykke til databehandling
Mange databehandlingsoperationer er kun mulige med dit udtrykkelige samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde et eksisterende samtykke. En uformel besked via e-mail til os er tilstrækkelig. Lovligheden af ​​databehandlingen udført indtil tilbagekaldelsen forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

Ret til appel til den kompetente tilsynsmyndighed
I tilfælde af overtrædelse af databeskyttelsesloven har den berørte person ret til at appellere til den kompetente tilsynsmyndighed. Den kompetente tilsynsmyndighed for databeskyttelsesproblemer er den statslige databeskyttelsesofficer i den føderale stat, hvor vores firma er baseret. En liste over databeskyttelsesansvarlige og deres kontaktoplysninger findes på følgende link:
https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Ret til dataoverførbarhed
Du har ret til at have data, som vi behandler på grundlag af dit samtykke eller i opfyldelse af en kontrakt, i sig selv eller til en tredjepart i et standard, maskinlæsbart format. Hvis du har brug for direkte overførsel af data til en anden ansvarlig person, vil dette kun ske i det omfang det er teknisk muligt.

Information, blokering, sletning
Du har ret til at frigive oplysninger om dine gemte personoplysninger, deres oprindelse og modtager samt formålet med databehandlingen og om nødvendigt en ret til at rette op, blokere eller slette disse data. For yderligere oplysninger om personlige data kan du til enhver tid kontakte os på adressen angivet her på siden.

Modsigelse mod reklamemails
Anvendelsen af i forbindelse med imprintforpligtelses offentliggjorte kontaktoplysninger til afsendelse af uopfordret reklame og informationsmateriale afvises hermed. Sidens operatører forbeholder sig udtrykkeligt ret til at retsforfølge i tilfælde af uopfordret afsendelse af reklameoplysninger, såsom spam-e-mails.