danskdeutschzwischenraumlesezeichenschmuckskulpturen/objektebilderüber uns/kontaktstart
Kunst Kunsthandwerk Gallerie Dänemark Langeland Skulpturen Schmuck Bilder
Kunst Kunsthandwerk Gallerie Dänemark Langeland Skulpturen Schmuck Bilder

WebDesign: Manfred Werner

ROMIE & MANFRED WERNER

Kunst Kunsthandwerk Gallerie Dänemark Langeland Skulpturen Schmuck Bilder

DET LILLE KUNSTVÆRKSTED
BLANDEBJERG 5
DK - 5900 RUDKØBING
TLF. +(45) 6257 2316
info@det-lille-kunstvaerksted.dk

UST.-ID-NR: DK14180788

Tvistbilæggelse
Europa-Kommissionen udgør en platform for online tvistbilæggelse (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr
Vores e-mail adresse findes her på siden. Vi er ikke villige eller forpligtede til at deltage i tvister før en tvistbilæggelsesinstans.

Ansvar for indhold
Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige i henhold til § 7 Abs.1 TMG for eget indhold på disse sider i overensstemmelse med de generelle love. I henhold til §§ 8 til 10 TMG er vi imidlertid som tjenesteudbyder ikke forpligtet til at overvåge overført eller lagret ekstern information eller for at undersøge forhold, der angiver en ulovlig aktivitet. Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af oplysninger under generel ret forbliver upåvirket. En forpligtelse i denne henseende er dog kun mulig fra datoen for kendskab til en bestemt overtrædelse. Ved anmeldelse af sådanne overtrædelser fjerner vi straks dette indhold.

Ophavsret
Indholdet og værkerne på disse sider, der er oprettet af webstedets operatører, er underlagt dansk lov om ophavsret. Reproduktion, forarbejdning, distribution og enhver form for udnyttelse uden for grænserne for ophavsret kræver det skriftlige samtykke fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af dette websted er kun til privat, ikke-kommerciel brug. For så vidt indholdet på denne side ikke blev oprettet af operatøren, overvejes ophavsret til tredjeparter. Navnlig identificeres tredjepartsindhold som sådan. Hvis du stadig skal være opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, beder vi om en note. Ved meddelelse af overtrædelser fjerner vi straks sådant indhold.